Jadual & Keputusan UEFA Champions League UCL 2016/17


Jadual & Keputusan Terkini (Live Score) Liga Europa - UEFA Champion League (UCL) 2016-2017: Bola sepak merupakan sukan yang paling diminati di dunia. Salah satu kejohanan yang menjadi tumpuan pada setiap tahun adalah Kejohanan Bolasepak Liga Juara-Juara Eropah atau UEFA Champions League  (UCL)

Liga berprestij ini menghimpunkan pasukan kelab-kelab terhebat benua Eropah yang menduduki kedudukan teratas carta liga profesional negara masing-masing.

Undian peringkat kumpulan sudah ditentukan (25 Ogos 2016) maka kini bermulalah saingan di Kejohanan Bolasepak Liga Juara-Juara Eropah atau UEFA Champions League  (UCL) musim 2016-2017

Jika musim 2015/2016, kelab gergasi Eropah dari Sepanyol iaitu Real Madrid FC gah menjulang kejuaraan buat kali ke-10, kali ini pasukan manakah pula yang akan menjulang Trofi Liga Juara-Juara Eropah (Champions League) untuk musim 2016/17 ini? Pastinya pelbagai ramalan dan telahan bermain di minda, namun segalanya hanya akan terjawab di pentas Final nanti.

Jadual & Keputusan Terkini UEFA Champions League - UCL 2016/17


Berikut adalah Jadual & Keputusan Terkini, Semasa (Live Score Online) serta Akan Datang di Kejohanan Bolasepak Liga Juara-Juara Eropah atau UEFA Champions League (UCL) bagi musim 2016/17.


Sila klik peringkat kejohanan untuk pilihan Jadual Perlawanan Terkini, Semasa atau Keputusan Akan Datang serta Yang Lepas.  (Masa yang ditunjukkan adalah waktu Malaysia)
Football results provided by whatsthescore.com

Kehangatan bolasepak Eropah - UEFA Champions League (UCL) 2016/17 sudah bermula dan bahangnya semakin mula dirasai. Malam-malam setiap perlawanan pasti membawa keterujaan pada peminat fanatik setiap pasukan yang diminati. Sama-sama kita nikmatinya... Jangan lupa bookmark page ini untuk kemudahan anda...


Lihat juga :

0 Komentar untuk "Jadual & Keputusan UEFA Champions League UCL 2016/17"

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'BMBlogr - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 BMBlogr - All Rights Reserved